fbpx

Berenkind

Nieuw in Rotterdam-Schiebroek: Sterrenkind

Ik ben heel erg blij dat Annelies weer gaat werken als gastouder! We hebben altijd fijn samengewerkt en ons pedagogisch beleidsplan vormt nu de basis voor de visie van Gastouderbureau Berenkind.

“Ik ben Annelies, afgestudeerd SPH’er en gastouder bij Berenkind sinds 2013. Ik woon samen met mijn prachtige zoon Bastiaan en onze twee katten, Timo en Belko.

Ik heb ervaring met het werken met kinderen als gastouder, in de kinderopvang en pedagogische hulpverlening.

In mijn jeugd heb ik in de Franse Pyreneeën gewoond waar mijn liefde voor de natuur en de seizoenen uit voort komt. Door middel van een seizoenstafel en de viering van de jaarfeesten, zal ik dit sfeermatig terug laten komen in de opvang die ik aanbied. Ook zal ik elke dag met de kindjes lekker naar buiten gaan met de Berenkar; een houten bolderkar in de vorm van een beer.

Ik houd van kunst en ik ben graag creatief bezig, zo naai en borduur ik graag. Ik zal de kindjes, als ze oud genoeg zijn, creatieve activiteiten aanbieden. Ook probeer ik nog steeds gitaar te leren spelen en houd ik van muziek. Met de muziekinstrumenten die ik voor de kinderen heb, kunnen we gezellig samen muziek maken.

Ik ben idealistisch en betrokken bij mens, dier en milieu. Ik eet vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. De kindjes op de opvang krijgen uitsluitend vegetarische en biologische voeding aangeboden.

De naam van mijn nieuwe opvang zal zijn: Sterrenkind.”

Timo

 

“Timo is een intelligente en gevoelige kater. Timo is soms net een hondje, hij volgt mij namelijk overal naar toe. Als er kinderen zijn zal hij op de achtergrond verdwijnen en zich heel soms even laten zien.”

“Belko is de jongste en gedraagt zich af en toe ook nog als een kitten. Hij houdt van spelen en naar buiten naar vogels kijken. Hij vind kindjes interessant maar als ze te dicht bij komen dan gaat hij op veilige afstand naar ze zitten kijken.”

Hier kunt u lezen wat andere ouders over de opvang van Annelies hebben gezegd:

recensies

 

 

 

 

scroll to top