fbpx

Berenkind

Alle plekjes zijn bezet. Informeer naar de wachtlijst!

Annelies heeft geen plaats meer voor nieuwe kindjes. Houd de website in de gaten, want we werken met een wachtlijst.

“Ik ben Annelies, afgestudeerd SPH’er en gastouder bij Berenkind sinds 2013. Ik woon samen met mijn prachtige zoon Bastiaan en poezen Belko en Tobi.

Ik heb ervaring met het werken met kinderen als gastouder, in de kinderopvang en pedagogische hulpverlening.

In mijn jeugd heb ik in de Franse Pyreneeën gewoond waar mijn liefde voor de natuur en de seizoenen uit voort komt. Door middel van een seizoenstafel en de viering van de jaarfeesten, zal ik dit sfeermatig terug laten komen in de opvang die ik aanbied. Ook zal ik elke dag met de kindjes lekker naar buiten gaan met de Berenkar; een houten bolderkar in de vorm van een beer.

Ik houd van kunst en ik ben graag creatief bezig, zo naai en borduur ik graag. Ik zal de kindjes, als ze oud genoeg zijn, creatieve activiteiten aanbieden. Ook probeer ik nog steeds gitaar te leren spelen en houd ik van muziek. Met de muziekinstrumenten die ik voor de kinderen heb, kunnen we gezellig samen muziek maken.

Ik ben idealistisch en betrokken bij mens, dier en milieu. Ik eet vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. De kindjes op de opvang krijgen uitsluitend vegetarische en biologische voeding aangeboden.

De naam van mijn nieuwe opvang zal zijn: Sterrenkind.”

 

“Belko gedraagt zich af en toe nog als een kitten. Hij houdt van spelen en naar buiten naar vogels kijken. Hij vindt kindjes interessant maar als ze te dicht bij komen dan gaat hij op veilige afstand naar ze zitten kijken.”

 

“Er is een nieuwe huisgenoot bij Sterrenkind! Zijn naam is Tobi en hij is speels, grappig en dol op Belko. Als kitten moet hem nog geleerd worden hoe hij met kindjes omgaat, maar hij vindt ze in ieder geval erg interessant!”

Praktische informatie:

  • Het uur tarief van Sterrenkind is €7.75 per opvang uur.
  • Annelies heeft een LRK registratie, de opvang komt dus in aanmerking voor kinderopvang toeslag.
  • Sterrenkind is open voor opvang vanaf 8.30 tot 17.30.

Hier kunt u lezen wat andere ouders over de opvang van Annelies hebben gezegd:

recensies

 

Hier vindt u het definitieve inspectierapport van de GGD over de opvang:

GGD rapport

 

 

 

 

scroll to top