fbpx

Berenkind

Gastouders stellen zich voor

Gastouderopvang Bambino in Nieuwveen

Mijn naam is Diâne en ik ben 51 jaar. Na 20 jaar van werken in de kinderopvang werk ik nu al weer 7 jaar als gastouder. Ik bied een huiselijke omgeving  waarin ik regelmaat, veiligheid en geborgenheid erg belangrijk vind. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en hier wil ik mijn zorg op aanpassen. Ik vind het leuk om creatief en actief bezig te zijn en op zijn tijd heerlijk naar buiten te gaan. Spreekt dit jullie aan, neem dan contact op. Ik sta ingeschreven in het landelijk register.

Groetjes, Diâne
Tel: 0172537455 / 0640198186
                                           

Vanaf 24 augustus komt er bij Pollewop in Teteringen, boven Breda, op maandag en woensdag weer een plekje vrij voor een nieuwsgierige ontdekker vanaf 5 maanden. Ben jij een ouder die op zoek is naar een kleinschalige opvang waar je kindje veel buiten op ontdekkingstocht is, kan spelen met materialen die de natuur te bieden heeft en dol is op moddersoepjes maken neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Wie weet kan jouw kindje dan binnenkort op blote voeten en met wilde haren Pollewop avonturen beleven!

Groetjes, Janneke

 

scroll to top