fbpx

Berenkind

Ouders in Rotterdam zoeken gastouders

  • In het centrum van Rotterdam, of in Rotterdam-West, wordt per september 2020 opvang gezocht voor een meisje van 14 maanden. De opvang is, in overleg met de gastouder, op de maandag of de dinsdag voor de hele dag. Gezond eten is belangrijk. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij GOB Berenkind om dit meisje op te vangen?
  • In Bleiswijk wordt vanaf september 2020 een gastouder gezocht voor een jongetje van 1 jaar. Er wordt opvang gezocht voor 2 à drie dagen per week, de dagen zijn in overleg met de gastouder. Welke lieve gastouder in Bleiswijk heeft een plaatsje voor dit jongetje en sluit zich aan bij GOB Berenkind?
  • In Rotterdam IJsselmonde wordt per direct een gastouder gezocht voor een meisje van één jaar. Er wordt opvang gezocht voor twee dagen per week, de dagen zijn in overleg met de gastouder. De opvang zou ook plaats kunnen vinden in een ander deel van Rotterdam, de ouders zijn daarin flexibel. Welke lieve gastouder heeft nog een plaatsje voor dit meisje en sluit zich aan bij GOB Berenkind?
  • Er wordt een gastouder gezocht in Kralingen of Kralingse Veer voor een meisje van 6 maanden per januari 2021. Er wordt wisselende opvang gevraagd in verband met onregelmatige werkzaamheden.De opvangdagen zullen waarschijnlijk de woensdag en de donderdag zijn. Welke flexibele gastouder in Kralingen wil zich aansluiten bij GOB Berenkind om dit kindje op te vangen?
  • Gastouder gezocht in Delfshaven voor een meisje van bijna 3 jaar en een baby van 6 maanden. Opvang gevraagd per september 2020 op de vrijdag van 8.30 tot 18.00 bij de ouders thuis. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij GOB Berenkind om deze kindjes op te vangen?
  • Gastouder gezocht in Terbregge of Hillegersberg-zuid voor twee kindjes, een meisje van 3 jaar en een baby van 3 maanden. Opvang gezocht per januari 2021 voor twee dagen per week waarvan één dag in ieder geval op de woensdag. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij GOB Berenkind om deze kinderen op te vangen? De opvang mag bij de gastouder huis, of bij de ouders thuis.
  • Gastouder gezocht in Rotterdam Noord voor een baby van 8 maanden oud per januari 2021 voor twee dagen per week. De dagen zijn in overleg met de gastouder. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij GOB Berenkind om dit kindje op te vangen?
scroll to top