fbpx

Berenkind

Ouders zoeken gastouders

  • In Schiedam wordt een gastouder gezocht voor kindje dat in april 2021 geboren zal worden. Het gaat om opvang op de dinsdag, woensdag en donderdag van 8.00 tot 18.00. We zoeken een lieve gastouder in Schiedam, Vlaardingen of Rotterdam-West die zich wil aansluiten bij GOB Berenkind om dit kindje op te vangen. Er wordt gezocht naar een natuurlijke en antroposofische gastouder.
  • In Vogelenzang, een plaatsje boven Hillegom, wordt een gastouder gezocht voor een vrolijke en innemende peuter van twee en een half jaar en een vrolijk en actief baby-meisje van 9 maanden. De opvang wordt gevraagd per 1 april 2021 op de maandag, dinsdag en misschien ook de vrijdag van 8.00 uur tot 14.00 uur.
   De ouders zoeken een gastouder die affiniteit heeft met de antroposofie. Trefwoorden zijn: buiten spelen, gezonde voeding, geen televisie. De bovenstaande tijden zijn bespreekbaar, het is fijn als de gastouder in kwestie flexibel is. Opvang wordt gezocht in de buurt van Vogelenzang, Bennebroek, Hillegom, Leiden. We zoeken een lieve gastouder die zich wil aansluiten bij GOB Berenkind om deze twee lieve meisjes op te vangen!
  • In Rotterdam-Zuid wordt per direct een gastouder gezocht voor een jongetje van anderhalf jaar. Het gaat om opvang op de woensdag en donderdag van 9.00 tot 17.00. We zoeken een lieve gastouder die zich wil aansluiten bij GOB Berenkind om dit jongetje op te vangen!
  • In Rotterdam-Provenierswijk wordt per 29 september 2020 een gastouder gezocht voor een meisje van 7 maanden. De opvang wordt gevraagd op de dinsdag van 13:00 -19:00. Welke lieve gastouder in Rotterdam-Noord, Kralingen of centrum heeft nog een plaatsje voor dit meisje en sluit zich aan bij GOB Berenkind?
  • In Rotterdam Hillegersberg-zuid wordt een gastouder gezocht per januari 2021 voor een kindje van 10 maanden. De opvang wordt gevraagd op de dinsdag en de donderdag van 8:30 tot 17:30 en kan plaats vinden in Rotterdam Noord of Kralingen. Is er een lieve gastouder in Rotterdam Noord die plaats heeft voor dit meisje?
  • In Rotterdam-Zuid wordt opvang gevraagd per mei/juni 2021 voor een kindje van 3 maanden. De opvang is in overleg met de gastouder voor 2 à 3 dagen per week. Trefwoorden zijn buiten spelen, gezonde voeding, geen televisie, niet vegetarisch. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij GOB Berenkind om dit kindje op te vangen?
  • In het centrum van Rotterdam, of in Rotterdam-West, wordt per september 2020 opvang gezocht voor een meisje van 14 maanden. De opvang is, in overleg met de gastouder, op de maandag of de dinsdag voor de hele dag. Gezond eten is belangrijk. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij GOB Berenkind om dit meisje op te vangen?
  • In Rotterdam IJsselmonde wordt per direct een gastouder gezocht voor een meisje van één jaar. Er wordt opvang gezocht voor twee dagen per week, de dagen zijn in overleg met de gastouder. De opvang zou ook plaats kunnen vinden in een ander deel van Rotterdam, de ouders zijn daarin flexibel. Welke lieve gastouder heeft nog een plaatsje voor dit meisje en sluit zich aan bij GOB Berenkind?
  • Gastouder gezocht in Delfshaven voor een meisje van bijna 3 jaar en een baby van 6 maanden. Opvang gevraagd per september 2020 op de vrijdag van 8.30 tot 18.00 bij de ouders thuis. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij GOB Berenkind om deze kindjes op te vangen?
  • Gastouder gezocht in Rotterdam Noord voor een baby van 8 maanden oud per januari 2021 voor twee dagen per week. De dagen zijn in overleg met de gastouder. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij GOB Berenkind om dit kindje op te vangen?
scroll to top