fbpx

Berenkind

Ouders zoeken gastouders

    • In Rotterdam-Prinsenland wordt per 16 april 2021 opvang bij een gastouder thuis gezocht voor een jongetje van 3 maanden. De opvangdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. Welke lieve betrokken gastouder heeft een plekje voor dit kindje en wil zich aansluiten bij GOB Berenkind om dit kindje op te vangen?
    • In Rotterdam park Zestienhoven wordt een nanny gevraagd voor een gezin met een baby en een meisje dat al naar school gaat. Iemand die thuis is in de hoek van natuurlijk ouderschap kan hier wellicht goed aarden. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij GOB Berenkind om bij dit dynamische gezin als nanny te gaan werken?
    • In Rotterdam Centrum wordt per direct opvang gevraagd voor een kindje van 7 maanden. De opvang wordt gevraagd voor de maandag, dinsdag en donderdag. De ouders zoeken een lieve betrokken gastouder waar buiten spelen, gezonde voeding en geen televisie de norm zijn.  Welke bewuste gastouder in Rotterdam Centrum of West sluit zich aan bij GOB Berenkind om dit kindje op te vangen?
    • In Schiedam wordt een gastouder gezocht voor kindje dat in april 2021 geboren zal worden. Het gaat om opvang op de dinsdag, woensdag en donderdag van 8.00 tot 18.00. We zoeken een lieve gastouder in Schiedam, Vlaardingen of Rotterdam-West die zich wil aansluiten bij GOB Berenkind om dit kindje op te vangen. Er wordt gezocht naar een natuurlijke en antroposofische gastouder.
    • In Rotterdam-Zuid wordt opvang gevraagd per mei/juni 2021 voor een kindje van 3 maanden. De opvang is in overleg met de gastouder voor 2 à 3 dagen per week. Trefwoorden zijn buiten spelen, gezonde voeding, geen televisie, niet vegetarisch. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij GOB Berenkind om dit kindje op te vangen?
scroll to top