fbpx

Berenkind

Ouders zoeken gastouders

Per direct wordt er opvang gezocht op de maandag en dinsdag in Hillegersberg voor een meisje van 15 maanden. We zoeken een lieve professionele gastouder die van harte welkom is bij Gastouderbureau Berenkind!

Vanaf 3 januari 2022 wordt er opvang gevraagd voor een kindje van 11 maanden in Rotterdam Kleiwegkwartier. De ouders zoeken opvang voor de maandag, dinsdag en woensdag en donderdag. Welke lieve gastouder sluit zich aan bij Gastouderbureau Berenkind om dit meisje op te vangen?

Vanaf 3 januari 2022 wordt er opvang gezocht op de dinsdag, woensdag en donderdag voor een baby’tje van 4 maanden. Welke gastouder in het centrum of Rotterdam West of Centrum wil zich aansluiten bij Gastouderbureau Berenkind om dit kindje op te vangen?

Vanaf 10 januari 2022 wil een leuk jongetje van 1 jaar graag opgevangen worden in Rotterdam Ommoord door een lieve gastouder op de woensdag en donderdag. Dagen in overleg met de gastouder. Sluit je aan bij gastouderbureau Berenkind, een klein en persoonlijk gastouderbureau met hart voor ouders, kinderen en jou, de gastouder!

Vanaf 1 februari 2022 wordt er in het Liskwartier in Rotterdam opvang gezocht voor een baby van 4 maanden. De dagen zijn in overleg met de gastouder. We zoeken een lieve professionele gastouder die van harte welkom is bij Gastouderbureau Berenkind!

Vanaf 4 april 2022 zoeken twee lieve ouders uit het Liskwartier opvang op de maandag en donderdag voor hun eerste kindje van 3 maanden. Ze zoeken een goede gastouder die hart heeft voor haar werk, net zoals wij van Gastouderbureau Berenkind!

In het voorjaar va 2022 zoekt een gezin in Ommoord opvang voor hun kindje. De dagen zijn in overleg met de gastouder. We zoeken een fijne gastouder die hun eerste kindje een veilige plek kan bieden!

Vanaf 15 juli 2022 wordt er in Kralingen opvang gezocht door ouders met hun eerste kindje van 3 maanden. De ouders zijn nu nog flexibel in hun keuze voor de opvangdagen en willen graag in contact komen met een goede gastouder die hun kindje warmte en veiligheid kan bieden.

Vanaf 18 september 2022 zoeken ouders uit het Kleiwegkwartier een fijne gastouder voor hun derde kindje die dan 3 maanden zal zijn. Dagen zijn in overleg met de gastouder. Wat zouden we blij zijn als jij je zou willen aansluiten bij ons om dit kindje op te vangen!

scroll to top