fbpx

Berenkind

“De lieve en bewuste begeleiding van mijn kindje door Annelies is een verademing in de hectiek van het drukke stadse leven, hij krijgt hier de kans om zich vol vertrouwen in een veilige omgeving te ontwikkelen. Annelies heeft persoonlijke aandacht voor de kinderen, er is dagelijks spel en zang, fijn speelgoed en biologisch voedsel; ik vind Berenkind een hele fijne plek voor mijn kind.”
Marjolein, moeder van Pijke

“Annelies is een liefdevolle en professionele gastouder met veel geduld en aandacht voor ieder kind. Ik kan mij geen betere plek wensen voor ons kind.”
Moeder van Sem

“Direct bij het eerste contact voelde het goed om ons (toen nog toekomstige) kind bij Annelies op te laten vangen. In de periode die hij daar opgevangen werd, lieten we hem dan ook met een gerust hart achter. Dat komt doordat Annelies een rustige, gestructureerde en liefdevolle gastouder is. Ze geeft de kinderen echte aandacht. Daarnaast is ze creatief met de kinderen en gaat ze regelmaat met ze naar buiten.”
Moeder A.

“Ons kind zat op de reguliere kinderopvang maar aardde hier niet goed. Toen zijn wij op zoek gegaan naar kleinschalige opvang en kwamen we bij berenkind uit. Met Annelies klikte het direct. Zij biedt een veilige, vertrouwde en prettige plek waar menig kind goed kan opgroeien.”
Linda

“Rust, aandacht, warmte en humor op zijn tijd. Bij Annelies kon onze dochter in alle rust kennis maken met het zelf spelen, samen spelen, knutselen, liedjes zingen, etc. Jip had het enorm naar haar zin. alleen onze verhuizing maakte dat we vroegtijdig weg zijn gegaan. Annelies is professioneel en punctueel en geeft je zoon of dochter een hele liefdevolle en rustige start!”
Moeder van Jip

scroll to top