fbpx

Berenkind

Berenkind zoekt gastouders!

Als gastouderbureau Berenkind streven wij ernaar om gastouders te helpen bij het opzetten van een fijne en verantwoorde vorm van kinderopvang. Onze passie is het inspireren van gastouders om een gezellige goed verzorgde omgeving te bieden waar kinderen zich veilig voelen.

Onze begeleiding gaat verder dan de praktische zaken van het gastouderschap, zo richten wij ons altijd op het kind en de kwaliteit van de opvang.

Gastouderbureau Berenkind is er voor gastouders in de regio Rotterdam, Gouda, Utrecht en Den Haag die op een professionele manier willen omgaan met jonge kinderen en voor de ouders die deze unieke vorm van opvang zoeken. Samen zorgen we voor een kwalitatieve start van een goede samenwerking tussen gastouders en vraagouders in deze regio.

Kinderen gedijen het beste in een huiselijke sfeer, in een mooie goed verzorgde omgeving, waar de voeding van biologische kwaliteit is, en waar ze spelen met speelgoed van natuurlijk materiaal. Bij de gastouders van Berenkind is alle ruimte voor fantasierijk en creatief spel, er wordt veel gezongen en verhaaltjes verteld bij de seizoenstafel. Tevens hechten we veel waarde aan gastouders die milieubewust werken en de kinderen hierin betrekken.

Als gastouder kan je je vinden en wat je als vraagouder kunt verwachten van gecertifieerde gastouders van Gastouderbureau Berenkind, zijn de volgende punten:

* Ieder kind is uniek, bijzonder en staat bij ons centraal
* Een kind zien wij als meer dan alleen lichaam en karakter
* De gastouder heeft liefde voor de natuur, passie voor gezonde voeding en respect voor het milieu

Omgekeerd heeft Gastouderbureau Berenkind respect voor de gastouders die zich bij bij het gastouderbureau hebben aangesloten en voor de vraagouders die opvang afnemen. Er wordt gezorgd dat er altijd een goede match is waar zowel de gastouder als de vraagouder zich prettig bij voelt en dat het kind altijd op de beste plek komt.

Deze punten worden in ons Pedagogisch beleidsplan GOB Berenkind uitgebreid toegelicht.

Gastouderbureau Berenkind zoekt gastouders die op deze wijze kinderen willen opvangen in de regio Rotterdam, Gouda, Utrecht of Den Haag. Dus als jouw visie op kinderopvang overeenkomt met die van Gastouderbureau Berenkind, dan horen we graag van je. Neem contact met ons op!

 

scroll to top