Berenkind

Opvang in Rotterdam Schiebroek!

Annelies biedt in het najaar van 2019 weer gastouderopvang aan in de wijk Hillegersberg-Schiebroek. Zij is een ervaren gastouder die meer dan tien jaar met jonge kinderen heeft gewerkt en nu ook moeder is van een zoontje van bijna één jaar.

Op haar website Kinderopvang Berenkind kan je alles lezen over haar visie op het werk van gastouder en de zorgvuldige manier waarop zij de opvang verzorgt. Lees ook eens de recensies van ouders, wiens kinderen de afgelopen jaren door haar zijn opgevangen!

Gastouders gezocht!

Zoals veel vraagouders nog weten, hebben wij vorig jaar besloten om na vijf heerlijke jaren onze gastouderopvang in Rotterdam te sluiten wegens persoonlijke omstandigheden. Annelies werd moeder van een prachtig jongetje, ikzelf ging samenwonen.Veel ouders vonden dit erg jammer en nog steeds bereiken ons aanvragen van ouders die geïnteresseerd zijn in opvang op de manier waarop wij dat bij Berenkind deden..

Daarom is er nieuws!!

Annelies gaat verder als gastouder, opnieuw verbonden aan gastouderbureau Drakepit. En na grondig brainstormen en dingen op papier zetten, hebben wij besloten om Gastouderbureau Berenkind op te richten.

Wij zoeken bevlogen gastouders die zich in de visie van Berenkind kunnen vinden. Als je denkt dat op deze wijze opvang bieden aan jonge kinderen goed bij je past, dan zou het heel fijn zijn als je ons een bericht wilt sturen. We gaan dan samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Gastouderbureau Berenkind is op dit moment nog in opbouw, hetgeen betekent dat we hopen om binnen twee maanden onze taak te beginnen om vraagouders en gastouders met elkaar te koppelen  en alle diensten te verrichten die wij als gastouderbureau gaan aanbieden.

Met hartelijke groet,

Marian van der Heiden en Annelies Brouwer

 

Berenkind wandeling

Samen aan de wandel…

scroll to top