fbpx

Berenkind

Wanneer je aan de slag wilt als gastouder moet je je aansluiten bij een gastouderbureau. Ben je op zoek naar een kwalitatief goed gastouderbureau welke naast zorg voor het kind ook zorg draagt voor jouw ontwikkeling? Lees dan verder.

Gastouderbureau Berenkind maakt zich hard voor een betere toekomst voor onze kinderen en willen daar middels haar bureau aan bijdragen. Daarom zoekt het Gastouderbureau naar gastouders die zich verder willen ontwikkelen en aandacht en liefde hebben voor kinderen, de natuur en het milieu.

Te denken valt aan pedagogische medewerkers die ervaring hebben in het werken met jonge kinderen en graag voor zichzelf willen beginnen. Ook mensen uit het onderwijs die met jonge kinderen hebben gewerkt zijn van harte welkom. Er zal vanuit Gastouderbureau Berenkind geholpen worden bij het ombuigen van kwaliteiten en inzet naar het belangrijke werk van gastouder.

Daarnaast is het een grote meerwaarde als jij al bewust met het milieu omgaat en dit wil overbrengen aan de kinderen die je opvangt. Ben jij die persoon die een behoefte heeft aan visie, kwaliteit en respect voor het omgaan met kinderen in de meest belangrijke fase van hun leven? En wil jij je blijvend ontwikkelen in het werken met kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De vraagouders die via Gastouderbureau Berenkind zoeken naar een fijne opvangplek voor hun kinderen, hechten groot belang aan gastouders die met kinderen willen werken met oog voor hun omgeving, de natuur en de dieren om hen heen. Daarnaast zoeken zij gastouders die werken vanuit hun hart. Mensen die leven vanuit een diepe verbinding met de kinderen en werken aan een goede vertrouwensband.

Wil jij graag gastouder worden en kun jij je vinden in het bovenstaande? Heb je een behoefte aan een duidelijke inhoudelijke visie op het werk als gastouder? Of ben jij al gastouder maar ontbreekt het je aan deze diepgang? Neem contact met Gastouderbureau Berenkind op om een samenwerking te bespreken.

Gastouderbureau Berenkind bemiddelt in Rotterdam, Gouda, Utrecht en Den Haag. Het past bij de visie van Gastouderbureau Berenkind om veel persoonlijk contact met al onze gastouders en vraagouders te onderhouden. Want sluit jij je aan bij Gastouderbureau Berenkind dan word je blijvend begeleid tot een kwalitatief goede gastouder. Een gastouder die kinderen liefdevol observeert en begrijpt, die kennis heeft over hun functioneren en oog heeft voor hun behoeftes.

Voor zowel gastouder als vraagouder zal Gastouderbureau Berenkind blijvend zorgen voor een prettige manier van communiceren en informeren. Het traject start met een kennismakingsgesprek bij de gastouder thuis. Als je eenmaal werkt als gastouder, zullen er intervisie bijeenkomsten worden gehouden en twee keer per jaar zal er een workshop worden aangeboden. Daarnaast komen er online webinars en zijn er cursussen beschikbaar, zoals de cursus Werken Met De Meldcode. Ook organiseren wij één keer per jaar een themadag, georganiseerd op een centrale plaats. Voorwaarde hiervoor is dat er meer dan vijf gastouders zijn aangesloten bij het gastouderbureau met ten minste vier ouder koppelingen.

scroll to top